Titel:
Arne Dahl 4: De Största Vatten
Kategori:
Crime
Längd:
2:57
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-08-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Arne Dahl 4: De Största Vatten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Arne Dahl 4: De Största Vatten

Arne Dahl 4: De Största Vatten (2011)

OBS! INNEHÅLLER 2 AVSNITT! Vid ett polistillslag i en stockholmsförort skjuts en afrikansk flykting till döds av en polisman. Under en paus i förhöret som leds av Holm och Hjelm försvinner mannen spårlöst. Kort därefter gör en snuvig inbrottstjuv ett makabert fynd med rötter i de värmländska skogarna. A-gruppen har plötsligt två märkliga fall på sitt bord och för Kerstin Holm väntar en känslomässig mardröm. Ett spårat telefonsamtal leder henne till en öde industrilokal i utkanten av Stockholm. Med draget vapen hoppas hon kunna göra upp med sitt förflutna en gång för alla.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Arne Dahl 4: De Största Vatten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Arne Dahl 4: De Största Vatten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar