Titel:
Bong of the dead
Kategori:
Action
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Bong of the dead:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bong of the dead

Bong of the dead (2011)

”Munchies” har fått en helt ny innebörd… Efter en kometkrasch och påföljande zombie-katastrof har större delen av världsbefolkningen antingen ruttnat eller blivit uppäten. Kvar finns Tommy och Edwin – två polare som tillbringar dagarna med att odla och röka omänskliga mängder marijuana. En dag upptäcker de att plantor spetsade med zombiehjärnor förvandlas till riktigt dundergräs. Frestelsen att ge sig ut på zombiejakt blir oemotståndlig, men innan de vet ordet av är det zombierna som jagar dem! Bong of the Dead är en helgalen splatterkomedi med specialeffekter av Mike Fields (X-Men: The Last Stand, Fantastic Four). Thomas Newman har inte bara skrivit och regisserat filmen, han har även fotat, klippt och komponerat musiken!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bong of the dead
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bong of the dead"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar