Titel:
Laura - Skuggor av sommaren
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
1979
Publicerad:
2012-03-07
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Laura - Skuggor av sommaren:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Laura - Skuggor av sommaren

Laura - Skuggor av sommaren (1979)

Paul är en skulptör på ålderns höst som återförenas med sin gamla flamma Sarah. Men känslosvallet leder till en våldsam förälskelse i Laura – Sarahs femtonåriga dotter. När spänningarna kommer till ytan sjösätts ett svartsjukedrama och Paul påbörjar det ivriga sökandet efter att få göra en skulptur av nya kärleksintresset. Världskände fotografen David Hamilton har med sina vågade barnporträtt blivit föremål för hetska diskussioner. Föreningen mellan konst och lolitakomplex utforskas också i denna tabuöverskridande film, där svenska Bondbruden Maud Adams gör en av huvudrollerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Laura - Skuggor av sommaren
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Laura - Skuggor av sommaren"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar