Titel:
Night of the Living Dead: Re-Animation
Kategori:
Skräck
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2012-03-14
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Night of the Living Dead: Re-Animation:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Night of the Living Dead: Re-Animation

Night of the Living Dead: Re-Animation (2012)

ETT BÅRHUS... TVÅ BRÖDER... HUNDRATALS ZOMBIESMed Jeffrey Combs (Re-Animator, The Frighteners) och Andrew Divoff (Lost, Wishmaster).När en excentrisk begravningsentreprenör exponerar hundratals lik för kemikalieavfall förvandlas det familjeägda bårhuset till ett zombienäste. Hans bror dyker upp på oväntat besök och syskonen tvingas se över sina meningsskiljaktigheter för att rädda familjeföretaget - och överleva natten!Det bäddar för skratt, slakt och samhällskritik när genrefilmens främsta antihjältar slår samman för en gastkramande kamp om överlevnad. Visionären Jeff Broadstreet fortsätter på samma linje som i föregångaren Night of the Living Dead 3D och förenar i dåtidens kultfilmskänsla med den senaste tekniken.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Night of the Living Dead: Re-Animation
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Night of the Living Dead: Re-Animation"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar