Titel:
Bitter Feast
Kategori:
Skräck
Längd:
1:44
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Bitter Feast:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Bitter Feast

Bitter Feast (2010)

Kändiskocken Peter Grey ser sitt medieimperium falla till grunden och söker ivrigt efter en syndabock. Spåren leder till JT Franks, en lumpen matbloggare som knappt kan skilja ketchup från carbonara. Med vässade knivar och hunger efter hämnd inleds ett kidnappningsdrama i den djupa Hudson Valley-skogen som mynnar ut i en makaber jakt.Regissören Joe Maggio bjuder på stora doser våld och humor i denna otäcka satir som konfronterar vår tids anonyma smaktyckare. I rollen som helvetets svar på Rachael Ray ser vi den suveräne karaktärsskådisen James LeGros, känd från Drugstore Cowboy och senast SVT-aktuell i det hyllade dramat Mildred Pierce.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Bitter Feast
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Bitter Feast"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar