Titel:
Eaten Alive
Originaltitel:
Death Trap
Kategori:
Skräck
Längd:
1:30
Utgivningsår:
1977
Publicerad:
2012-02-29
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Eaten Alive:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Eaten Alive

Eaten Alive (1977)

Death Trap

Tillsammans med bland annat Motorsågsmassakern orsakade Eaten Alive den värsta moralpanik som skakat Sverige när debattprogrammet Studio S sändes den 2:a december 1980. Löpsedlarna skrek ut det nya begreppet VIDEOVÅLD, videobutikerna lamslogs av polisrazzior och debatten svallade hög inom regeringen. Filmlegenden Mel Ferrer och Robert ”Freddy Krueger” Englund är två av gästerna på ett fallfärdigt hotell i träskmarkerna som får Bates Motel att framstå som Hilton. Ägare är den sinnessjuke Judd (Neville Brand), som har en krokodil med sylvassa tänder gömd under verandan. Gästerna checkar in. Men kommer de någonsin checka ut?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Eaten Alive
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Eaten Alive"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar