Titel:
Jesus Henry Christ
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-08-02
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Jesus Henry Christ:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Jesus Henry Christ

Jesus Henry Christ (2011)

När Henry James Hermin är 10 år gammal bestämmer han sig för att ta reda på vem hans biologiske far är. Han blev till i ett provrör och är uppfostrad av sin feministiske mamma. Henry James som spelas av TV-serie stjärnan Jason Spevack tar hjälp av sin mamma i jakten på pappan. Hans mamma Patricia (Toni Collette) har låtit sitt kontrollbehov styra och därför finns varje liten detalj nerklottrad, från tiden då Henry James blev till, på en hel hög med gula post-it lappar. Anteckningarna blir avgörande i sonens sökande efter pappan. Frank Moore som spelar hans morfar finns vid sitt barnbarns sida och Michael Sheen ser vi som Dr Slavkin O´Hara. En härlig komedi om livet.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Jesus Henry Christ
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Jesus Henry Christ"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar