Titel:
Prinsessan Lillifee 2: Den lilla enhörningen (Svenskt tal)
Originaltitel:
Princess Lillifee and the little Unicorn (Swedish)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:09
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Prinsessan Lillifee 2: Den lilla enhörningen (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Prinsessan Lillifee 2: Den lilla enhörningen (Svenskt tal)

Prinsessan Lillifee 2: Den lilla enhörningen (Svenskt tal) (2011)

Princess Lillifee and the little Unicorn (Swedish)

Prinsessan Lillifee och hennes vänner njuter av en härlig sommar. Men en natt drömmer Lillifee att enhörningen Rosalie ber henne ta hand om hennes dotter Lisa. När Lillifee vaknar är Lisa hos henne medan Rosalie är spårlöst borta. För att leta rätt på henne reser de till grannlandet där de ser att något hemskt har hänt - sommaren är borta och ersatt av kyla och snö. Lillifee upptäcker att det är Prins snö som är den skyldige. Han har täckt landet med ett lager av is som bara kan smälta med hjälp av enhörningens magiska kraft. För att förhindra detta har prinsen tillfångatagit Rosalie och den enda som nu kan rädda landet är den lilla enhörningen...Amy Diamond gör Prinsessan Lillifees röst och hon framför även sångerna i filmen. Övriga röster görs av: Nassim Al Fakir, Danny Saucedo, Ola Forssmed, Alice Svensson, Claudia Galli m fl.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash visa trailer

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Prinsessan Lillifee 2: Den lilla enhörningen (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar