Titel:
A History of Violence
Kategori:
Drama
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2012-02-28
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A History of Violence:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A History of Violence

A History of Violence (2005)

Restaurangägaren Tom Stall (Viggo Mortensen) lever ett lyckligt och stillsamt liv med sin fru (Maria Bello) och två barn i en sömnig småstad i Indiana. Allting förändras över en natt när han i självförsvar skjuter ihjäl två rånare och räddar livet på gästerna. Efteråt hyllas han som hjälte av ortsbefolkningen, men själv är han obekväm med sin nya roll. Mediacirkusen lockar till sig hotfulla främlingar (Ed Harris och William Hurt) som tror att han är någon annan än den han utger sig för. Har männen tagit miste på hans identitet, eller är det Toms förflutna som hunnit ikapp honom?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A History of Violence
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A History of Violence"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar