Titel:
Blood Calls You
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:36
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-12-04
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Blood Calls You:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Blood Calls You

Blood Calls You (2010)

Under en vistelse i Havanna träffar Linda Thorgren vad hon tror är sitt livs kärlek. Men det blir inte alls som hon tänkt sig. När deras dotter föds ställs allt på sin spets och tillvaron rasar ihop i skuggan av hans kontrollbehov. Misshandel, brutna besöksförbud och en utvisningsdom följer. Filmen tar oss till Costa Rica, Södermalm, New York, Kanarieöarna och sextiotalets Havanna. Linda Thorgren träffar sin mamma, syster, pappa, styvfar, före detta mans exfru och enda bästa vännen Yurika. Genom dessa möten kämpar Linda Thorgren för att förstå hur det blev som det är och förändra situationen, för att skapa ett liv åt sig och sin dotter.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Blood Calls You
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Blood Calls You"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar