Titel:
Den nakna mannen
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:20
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-12-04
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Den nakna mannen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den nakna mannen

Den nakna mannen (2010)

Nakna finska män i bastu talar direkt från hjärtat och i värmen från rostiga kaminer renar sig själva både fysiskt och mentalt i en ovanligt familjär och poetisk film som leder fram till en djupt emotionell och oförglömlig final. Filmen reser genom Finlands män i alla samhällsskikt i många olika bastun och vi får höra deras rörande historier om kärlek, döden, födelse, vänskap, och om livet. I all sin enkelhet  registrerar kameran de råa och sällsynt vackra landskap, bastun och män i nästan magiska bilder. Närvaron och djupet av deras känslor når en gräns där det nästan är outhärdligt för betraktaren att titta på. ”Den nakna mannen” avslöjar männens nakna själar på ett ovanligt familjärat och poetiskt sätt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den nakna mannen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den nakna mannen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar