Titel:
Into Eternity
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:15
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-12-04
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Into Eternity:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Into Eternity

Into Eternity (2010)

INTO ETERNITY följer arbetet och grävandet av Onkalo i Finland, världens första permanenta förvaring av radioaktivt kärnavfall. Ett jättelikt system av underjordiska tunnlar ska fyllas och hålla i minst 100 000 år. När avfallet är lagrat och förrådet är fullt, då ska Onkalo förslutas, spärras och aldrig mer öppnas igen. Hur är det möjligt att varna 3 000 generationer för det dödliga avfallet vi lämnat bakom oss? Och om de nu förstår våra varningar - kommer de respektera våra instruktioner? Onkalo - det finska ordet för "gömställe" är enligt regissören Michael Madsen "en plats vi måste komma ihåg att glömma".

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Into Eternity
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Into Eternity"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar