Titel:
Tre rövare (Svenskt tal)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:15
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-12-05
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Tre rövare (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Tre rövare (Svenskt tal)

Tre rövare (Svenskt tal) (2007)

Det var en gång tre otäcka rövare med stora svarta mantlar och höga svarta hattar. På natten, i skydd av mörkret låg dom i bakhåll vid vägkanten. Den första hade ett muskedunder, den andra en blåsbälg med peppar och den tredje hade en jättestor röd yxa. En mörk natt stoppar de tre rövarna en diligens som visar sig bara ha en passagerare, en föräldralös flicka på väg till barnhemmet. Flickan blir väldigt glad över att träffa rövarna och övertygar dem att kidnappa henne. Hennes rike far maharadjan kommer säkert att betala en lösensumma. Sagt och gjort rövarna tar med sig flickan till sitt gömställe. Efter Tomi Ungerers barnbok med samma namn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Tre rövare (Svenskt tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Tre rövare (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar