Titel:
Your Mind Is Bigger Than All the Supermarkets in the World
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:12
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2013-12-04
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Your Mind Is Bigger Than All the Supermarkets in the World:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Your Mind Is Bigger Than All the Supermarkets in the World

Your Mind Is Bigger Than All the Supermarkets in the World (2009)

Filmen bygger på ett samtal mellan Cecilia Neant-Falk och meditationsläraren Upul Gamage. I bild syns utsikten från berget: En grön dalgång, andra berg, skogar och fält i fjärran. Samtalet handlar om meningen med livet, orsaker till lycka och olycka, vägar ut ur depressiva tillstånd, allmänmänskliga ämnen som ensamhet, gemenskap och möjligheter att träna sitt sinne att hantera stress och kaos på ett mer harmoniskt sätt. Filmen är ett försök att ge en upplevelse av nu, närvaro och vill utgöra en motsats till den fragmenterade bildvärld vi annars är del av. Vad händer när vi tvingas stanna kvar och möta vår egen rastlöshet?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Your Mind Is Bigger Than All the Supermarkets in the World"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar