Titel:
Arne Dahl 5: Europa Blues
Kategori:
Crime
Längd:
2:57
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-09-14
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Arne Dahl 5: Europa Blues:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Arne Dahl 5: Europa Blues

Arne Dahl 5: Europa Blues (2011)

En ljum sommarnatt. Stillheten bryts när en judisk hjärnforskare hittas hängandes i fötterna över en grav på Skogskyrkogården, i Stockholm. Utanför en flyktingförläggning i Vresta väntar samtidigt en bil med motorn igång. Några minuter senare har en lång och riskfylld flykt mot ett fjärran mål tagit sin början. Morgonen därpå gör en djurskötare en makaber upptäckt i järvhägnet på Skansen och spåren börjar sakta form. Sommaren har fått en dålig start för A-gruppen. Förändringens kalla vindar drar genom korridorerna på Rikskrim och någonstans i Europa väntar ondskan på kriminalinspektör Arto Söderstedt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Arne Dahl 5: Europa Blues
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Arne Dahl 5: Europa Blues"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar