Titel:
Dream House
Kategori:
Thriller
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Dream House:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Dream House

Dream House (2011)

Alla hus har en historia. Vissa har en mardröm. När den framgångsrike förläggaren Will Atenton flyttar med sin familj till en idyllisk förort, har de ingen aning om att deras nya hem har varit gärningsplatsen för ett fruktansvärt brott. Det vet inte heller att möraren är på fri fot - och att han följer deras minsta rörelse på mycket, mycket nära håll ... Vad kommer att hända när Will Atenton långsamt får brickorna i mordgåtan att falla på plats? Den Oscar-nominerade regissören Jim Sheridan har med Daniel Craig (The Girl With the Dragon Tattoo), Naomi Watts (The Ring) och Oscar-belönade Rachel Weisz (The Lovely Bones) i huvudrollerna skapat en isande thriller som för alltid kommer att få dig att tänka dig för en extra gång innan du flyttar in.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Dream House
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Dream House"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar