Titel:
Anno 1790 - Avsnitt 8
Kategori:
Drama
Längd:
0:59
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2012-05-22
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Anno 1790 - Avsnitt 8:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Anno 1790 - Avsnitt 8

Anno 1790 - Avsnitt 8 (2011)

Historien kretsar kring läkaren och poliskommissarien Johan Gustav Dåådh (Peter Eggers) som tillsammans med sin medhjälpare Simon Freund (Joel Spira) löser grymma brott i upplysningstidens Sverige. Huvudpersonen Dåådh har hjältemodigt tjänat konungen som fältskär i kriget mot Ryssland. Vid hemkomsten accepterar han en tjänst som kvarterskommissarie hos polismästaren Wahlstedt. Men Dåådh bär på mörka hemligheter. Han är republikan, ateist och en fritänkare. Hans medhjälpare Simon Freund är hans raka motsats i det mesta, men de förenas i kampen för rättvisa. Dessutom förälskar sig Dåådh och Wahlstedts hustru Magdalena i varandra.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Anno 1790 - Avsnitt 8
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Anno 1790 - Avsnitt 8"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar