Titel:
Magnolia
Kategori:
Drama
Längd:
3:08
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2012-03-07
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Magnolia:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Magnolia

Magnolia (1999)

En döende far, en ung hustru som valt fel väg i livet, en passionerad sjukvårdare, en manlig värd för en game show, ett underbarn som längtar efter sin fars kärlek, en missbrukande dotter och en berömd charmör är alla en del i handlingens mosaik under en helt vanlig dag i San Fernando Valley. Magnolia är en väv som visar livet i Amerika i en serie händelser som är både självständiga och en del av samma historia. Det är ett porträtt av en ensam stad där kärleken ibland hamnar i skymundan och av en själslig resa genom människans innersta ? En berättelse om människans försök att hamna rätt i tillvaron?.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Magnolia
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Magnolia"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar