Titel:
Austin Powers in Goldmember
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2012-03-15
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Austin Powers in Goldmember:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Austin Powers in Goldmember

Austin Powers in Goldmember (2002)

Ännu en gång spelar Mike Myers flera suveräna roller i Austin Powers. I rollen som Austins far ser vi Michael Caine och Beyoncé Knowles från popgruppen Destinys Child spelar Foxxy Cleopatra. En enormt rolig och hejdlös komedi med mer star quality än du någonsin sett! I den tredje filmen om den brittiske playboyen och hemlige agenten är det åter dags för Austin Powers att rädda världen från sin ärkefiende Dr. Evil. I samarbete med den mystiske Goldmember planerar Dr. Evil att erövra planeten och till att börja med avser man att kidnappa Nigel Powers, Austins älskade far och tillika Englands mest framstående spion. Hack i häl på sina fiender reser Austin Powers till år 1975 och får återse sin dåvarande flamma Foxxy Cleopatra. Tillsammans måste de komma på ett sätt att rädda Austins far undan kidnapparna och att sätta en käpp i hjulet för Dr. Evils och Goldmembers illvilliga planer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Austin Powers in Goldmember
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Austin Powers in Goldmember"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar