Titel:
Final Destination
Kategori:
Skräck
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2012-03-06
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Final Destination:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Final Destination

Final Destination (2000)

Alex Browning ska tillsammans med sin klass åka till Frankrike. Strax innan de lyfter ser han framför sig hur planet han just satt sig i, exploderar i ett eldhav och samtliga passagerare dör. Panikslagen försöker han övertyga de andra passagerarna om vad som kommer att hända och under tumultet kastas Alex och fem andra personer av flygplanet. Flygplanet exploderar helt enligt Alex förutsägelse. När Alex sedan försöker återgå till ett normalt liv kommer han till insikt om att det var ödesbestämt att han och de andra överlevande skulle möta döden i olyckan. En efter en går de en brutal död till mötes. Alex och de vänner han har kvar i livet måste nu slå sig ihop för att ändra ett till synes orubbligt öde. Men kan man lura döden??

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Final Destination
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Final Destination"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar