Titel:
Machine Gun Preacher
Kategori:
Action
Längd:
2:08
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Machine Gun Preacher:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Machine Gun Preacher

Machine Gun Preacher (2011)

Efter år av kriminalitet, droger och flera fängelsevändor råkar Sam Childers ut för en livsomvälvande upplevelse och genom ett religiöst uppvaknande, tvingas att se sanningen om sitt liv i vitögat. För att starta på nytt slutar han dricka, knarka och beger sig till Sudan för att bygga hus. Där slås han av den fruktansvärda situation som råder – där föräldrar mördas och deras barn kidnappas som barnsoldater. Mitt i det rådande inbördeskrigets inferno bestämmer sig Childers för att bygga ett barnhem och skapa en frizon åt krigets barn. Tillsammans med en egen frihetsarmé satsar han allt för att rädda så många unga krigsoffer som möjligt. Men det är en besatthet och kamp som hotar att slita honom i stycken. Gerard Butler porträtterar Sam Childers i vad som kan vara hans bästa rolltolkning hittills och han backas upp av Michelle Monaghan och Oscarnominerade Michael Shannon.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Machine Gun Preacher
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Machine Gun Preacher"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar