Titel:
Drakdräparens Äventyr
Originaltitel:
Dawn of the Dragon Slayer
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Drakdräparens Äventyr:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Drakdräparens Äventyr

Drakdräparens Äventyr (2011)

Dawn of the Dragon Slayer

Drakdräparens äventyr är ett storskaligt fantasyäventyr för hela familjen. Följ med till ett magiskt Irland och möt modiga riddare, ondsinta drakar och ung spirande kärlek Will och hans pappa lever ett enkelt liv i bergen ovetandes om de konflikter som härjar nere på slätterna. När en drake dödar Wills pappa måste ynglingen lämna bergen och ta anställning som följeslagare till den en gång rike riddaren Sterling. Där möter han även Sterlings egensinniga dotter Kate och tillsammans börjar de nysta i de hemligheter som binder deras familjer samman - allt medan Will förbereder sig på att ta gruvlig hämnd på draken som mördade hans far.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Drakdräparens Äventyr
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Drakdräparens Äventyr"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar