Titel:
Doug Stanhope - No Refunds
Längd:
1:00
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2012-03-14
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Doug Stanhope - No Refunds:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Doug Stanhope - No Refunds

Doug Stanhope - No Refunds (2007)

Amerikanen Doug Stanhope startade karriären som ståuppkomiker 1990 och har sedan dess jämförts med Bill Hicks på grund av sin lika råa som intelligenta humor. Inget ämne är för radikalt för att avhandlas av Stanhope vars politiskt inkorrekta humor ofta kretsar kring ämnen som religion, politik, droger och alkohol.nStanhope har uppträtt på de största komedifestivalerna i världen, hans liveshow röstades fram som "Best Comedy Performance of the Year" av Time Out New York både 2006 och 2008 och hans material på YouTube har hittills haft över 1,5 miljoner visningar. ”No Refunds” är Stanhopes tredje DVD och spelades in i New York 2007.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Doug Stanhope - No Refunds
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Doug Stanhope - No Refunds"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar