Titel:
Pete Correale - The things we do for love
Längd:
1:09
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2012-03-14
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Pete Correale - The things we do for love:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Pete Correale - The things we do for love

Pete Correale - The things we do for love (2009)

Med en New York-kuliss i bakgrunden och observationen på topp gör Pete Correale humor av vardagens alla absurditeter, motsägelser och konstigheter med tanken att om de har hänt honom kan de lika gärna hända någon annan också. nCorreale avhandlar ämnen som kärlek, äktenskap, alkohol och att vara rökare i en numera icke-rökande värld. Vare sig det handlar om livförsäkringar, att ta med brorsbarnen på zoo eller livet som hundägare ser Pete Correale humorn i varje ögonblick, alltid med publikens igenkännande skratt och applåder som svar på ”the things we do for love”.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Pete Correale - The things we do for love
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Pete Correale - The things we do for love"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar