Titel:
Helldriver
Originaltitel:
Nihon bundan: Heru doraibâ
Kategori:
Skräck
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Helldriver:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Helldriver

Helldriver (2010)

Nihon bundan: Heru doraibâ

När en asteroid slår ner i Hokkaido sprids utomjordiskt askstoft som hotar att förvandla mänskligheten till zombies. Regeringen försätter norra Japan i karantän och ser sitt sista hopp i Kika - en läcker android i skolflickedräkt som med motorsågssvärd och artificiellt hjärta beger sig norrut för att döda zombiedrottningen.Regissören Yoshihiro Nishimura har blivit en frontfigur för Sushi Typhoon-kollektivet - gänget som bär ansvar för den nya splattervågen där japansk populärkultur skrotas med videovåld. Med rasande produktionstempo och ett sinne för det extrema har Nishimura uppenbarat sig som en ny Takashi Miike. Missa inte årtiondets våldsepos!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Helldriver
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Helldriver"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar