Titel:
Ghost Rider - Spirit of Vengeance
Originaltitel:
Ghost Rider 2
Kategori:
Action
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Ghost Rider - Spirit of Vengeance:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ghost Rider - Spirit of Vengeance

Ghost Rider - Spirit of Vengeance (2011)

Ghost Rider 2

Eld ska med eld bekämpas! Johnny Blaze kämpar alltjämt mot sin förbannelse som djävulens prisjägare. Och när en hemlig religiös sekt vill anlita hans tjänster, känner han sig inte redo att ännu en gång ikläda sig Ghost Riders brinnande krafter och makt. Men kanske är detta den sista möjligheten att göra sig fri från djävulens förbannelse en gång för alla! Teamet bakom "Crank" och "Gamer" fyrar på ännu en sann helveteseld där Nicolas Cage åter trampar gasen i botten som motorknutten Ghost Rider med det brinnande kraniet. Se fram mot en fortsättning där spänningen är uppskruvad på högsta låga!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ghost Rider - Spirit of Vengeance
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ghost Rider - Spirit of Vengeance"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar