Titel:
Nobels Testamente
Originaltitel:
Liza Marklund: Nobels Testamente
Kategori:
Thriller
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Nobels Testamente:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nobels Testamente

Nobels Testamente (2011)

Liza Marklund: Nobels Testamente

Under nobelbanketten råkar Kvällspressens Annika Bengtzon bli vittne till ett spektakulärt mord mitt under dansen i Gyllene salen. Två personer skjuts, den ena av dem Aaron Wiesel, kontroversiell Nobelpristagare i medicin. Annika beläggs med yppandeförbud eftersom hon är nyckelvittne. En terroristgrupp med kopplingar till Mellanöstern tar snabbt på sig ansvaret för attentatet, och den internationella pressen och polisen får händerna fulla. Annika blir däremot mer och mer övertygad om att det verkliga målet för attacken är Wiesels danspartner Caroline von Behring, ordförande i Nobelkommittén. Annikas journalistiska grävande tar henne längre och längre in i den slutna och hemliga kretsen kring Nobelkommittén. Ju närmare sanningen hon kommer, desto farligare blir situationen. Hon förstår snart att vissa människor är beredda att gå mycket långt för att erövra det mest prestigefulla priset av alla.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nobels Testamente
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nobels Testamente"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar