Titel:
Amazing Grace
Kategori:
Romantik
Längd:
1:52
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Amazing Grace:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Amazing Grace

Amazing Grace (2006)

Med målet att avskaffa slaveriet jobbar idealisten William Wilberforce sig upp genom det engelska parlamentet under 1700-talet.William Wilberforce, som är den stora förespråkaren för ett brittiskt avskaffande av slaveriet, tar år 1797 semester för att ta hand om sin hälsa. Dock blir han istället helt bedrövad och frustrerad över det hopplösa i sin kamp. Han träffar den förtjusande Barbara Spooner och finner i henne en själsfrände som han kan lätta sitt hjärta för. Wilberforce har bara några få allierade, och en av dem är hans mentor John Newton, en före detta kapten på ett slavskepp som nu blivit präst och skriver den välkända psalmen Amazing Grace. Tillsammans med sina allierade kämpar Wilberforce mot folkets likgiltighet och mot den ekonomiskt styrda oppositionen som är fast besluten att fortsätta med slaveriet. Allt detta till trots finner Wilberforce inspiration i den nyvunna kärleken och återupptar kampen med nya idéer som leder till en stor seger för den sociala rättvisan.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Amazing Grace
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Amazing Grace"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar