Titel:
Land of Plenty
Kategori:
Drama
Längd:
1:58
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Land of Plenty:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Land of Plenty

Land of Plenty (2004)

Paul är en sargad Vietnamveteran som ständigt plågas av sina hemska minnen från kriget. Detta till trots är han en sann patriot och efter terroristattacken den 11 september har han vigt sitt liv till att skydda sitt land. Han övervakar ständigt alla misstänkta individer i grannskapet- det vill säga alla araber. Mitt i jakten på en turbanklädd man som släpar runt på några misstänksamma påsar blir han uppsökt av sin 20-åriga brorsdotter. Hon har precis flyttat tillbaka till USA efter många års vistelse i Israel. Även om hennes oskyldiga och naiva syn på livet till en början leder Pauls efterforskningar på villospår, så är det hon som i slutändan blir hans räddning.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Land of Plenty
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Land of Plenty"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar