Titel:
Love Live Long
Kategori:
Drama
Längd:
1:16
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Love Live Long:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Love Live Long

Love Live Long (2008)

I Istanbul planerar den unga vackra engelskan Rachel att ta sitt liv. Samtidigt kommer biltävlingen Gumball Rally till stan, och rika playboys i dyra sportbilar kör genom Istanbul.Darren, en ung australiensare som ärvt en förmögenhet, får syn på Rachel och bjuder in henne till en fest samma kväll. Hon tackar ja och bestämmer sig för att förnedra sig på festen och diskot. Darren hämtar henne och de går upp på hans hotellrum. Efter en dekadent natt sticker Darren i gryningen då rallyt drar vidare, och Rachel vaknar på hotellrummets golv med en massa pengar. Darren har betalat henne som om hon vore prostituerad.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Love Live Long
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Love Live Long"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar