Titel:
Att Ge och Ta: Quid Pro Quo
Originaltitel:
Quid Pro Quo
Kategori:
Drama
Längd:
1:18
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Att Ge och Ta: Quid Pro Quo:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Att Ge och Ta: Quid Pro Quo

Att Ge och Ta: Quid Pro Quo (2008)

Quid Pro Quo

Isaac Knott arbetar som radioreporter i New York. Efter en tragisk trafikolycka, som kostade hans föräldrar livet, är han förlamad och rullstolsburen. I samband med att hans förhållande tar slut får han ett tips om människor som har en önskan att bli invalidiserade. Dessa personer betalar läkarstudenter för att amputera en arm eller ett ben, men ingen av de invalidkandidater han hittar är villig att prata med honom. Sedan träffar han Fiona Ankany, den kvinna som gav honom tipset. Hon visar sig vara en vacker och mystisk kvinna som arbetar som konstkonservator, och hon känner sig i sin tur attraherad av Isaac. Hon öppnar sig för Isaac och berättar om sin önskan att bli invalid och rullstolsbunden. Men vad är egentligen Fionas motprestation? Får Isaac sin story till slut?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Att Ge och Ta: Quid Pro Quo
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Att Ge och Ta: Quid Pro Quo"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar