Titel:
Nanga Parbat
Kategori:
Drama
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Nanga Parbat:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Nanga Parbat

Nanga Parbat (2010)

Bröderna Reinhold och Günther Messner hade en barndomsdröm. De skulle en dag klättra till toppen av det största enskilda berget - Nanga Parbat i Himalaya. Under år 1970 organiserade, Dr Karl Maria Herrligkoffer, en elitgrupp av internationella bergsklättrare för att erövra toppen. Inbjudna att delta i denna elitgrupp kom chansen för de två bröderna att förverkliga sin barndomsdröm. Efter en dålig väderprognos bestämmer sig, Reinhold, för att ta sig till toppen ensam. Bestämd men med mindre erfarenhet följer hans bror, Guenther, efter honom. Expeditionen sätter deras kamp för överlevnad på prov.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Nanga Parbat
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Nanga Parbat"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar