Titel:
Laxfiske i Jemen
Originaltitel:
Salmon fishing in the Yemen
Kategori:
Romantik
Längd:
1:47
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Laxfiske i Jemen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Laxfiske i Jemen

Laxfiske i Jemen (2011)

Salmon fishing in the Yemen

Fiskeriexperten Alfred Jones lever ett liv i tyst frustration. Hemma ignoreras han av sin karriärinriktade hustru och på jobbet har han en slavdrivare till chef. Hans liv tar en ny vändning då en stenrik flugfiskebesatt shejk kontaktar de brittiska experterna för att kunna förverkliga sin dröm - att plantera in lax i Jemens tidvis uttorkade flodbäddar. Den brittiska regeringen är i akut behov av en ny och positiv bild av Storbritanniens engagemang i Mellanöstern och premiärministerns taleskvinna Patricia Maxwell nappar snart på idén om laxfisket och utser Alfred till ansvarig för projektet. Alfred själv låter sig till sist övertygas av den karismatiske shejken - och han börjar även intressera sig för shejkens representant Harriet. Han bestämmer sig för att bortse från sin djupt rotade cynism och antar shejkens utmaning, en utmaning som kommer att förändra hela hans tillvaro.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Laxfiske i Jemen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Laxfiske i Jemen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar