Titel:
From Prada to Nada
Kategori:
Komedi
Längd:
1:42
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-10
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera From Prada to Nada:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

From Prada to Nada

From Prada to Nada (2011)

Systrarna Nora och Mary, en juridik student och en partytjej, bor med sin far på en lyxig herrgård i Beverly Hills. Mary har blivit så "Beverly Hills" att hon vägrar erkänna sitt mexikanska ursprung. När pappan plötsligt dör, vänds deras liv upp och ned. De upptäcker att de nu är fattiga och tvingas flytta in i deras moster Aurelia blygsamma men livliga Latino-hem i östra Los Angeles. Systrarna är livrädda för att lämna deras värld av privilegier, varken Nora eller Maria pratar spanska eller har någonsin lagat mat i hela sitt liv. Flickorna anpassar sig gradvis till sin nya miljö, deras BMW och Prius byts ut mot buss och en förfallen begagnad bil. När de anammar den kultur som de så länge vägrat att acceptera, upptäcker båda den sanna innebörden med livet och att Prada egentligen betyder Nada om man inte har kärlek, familj och vänner.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  From Prada to Nada
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "From Prada to Nada"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar