Titel:
Kvarteret Skatan reser till Laholm
Kategori:
Komedi
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Kvarteret Skatan reser till Laholm:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Kvarteret Skatan reser till Laholm

Kvarteret Skatan reser till Laholm (2012)

Snart är det sommar och vännerna i Kvarteret skatan planerar sin traditionsenliga semester i Laholm. Men i år är inget som vanligt. Det strävsamma paret Magnus (Johan Glans) och Fridas (Vanna Rosenberg) relation är i kris och de får rådet att fira semester på egen hand för att rädda äktenskapet. Även Jenny (Rachel Mohlin), gängets eviga singel, har egna planer. Hon har hittat Rune (Mads Ousdal), en stenrik norrman med eget privatjet, så nu väntar champagne och lyx i Saint Tropez. Ulf (David Batra) drabbas av panik inför utsikterna att tvingas fira semester ensam med sin nya fru (Klara Zimmergren). I ett desperat försök att återställa semesterordningen tvingas han till en nödlögn som får vännerna att tänka om.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Kvarteret Skatan reser till Laholm
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Kvarteret Skatan reser till Laholm"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar