Titel:
Darling Companion
Kategori:
Drama
Längd:
1:39
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Darling Companion:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Darling Companion

Darling Companion (2012)

Darling Companion är en varm historia om relationen mellan kirurgen Josef, hans fru Beth och en hund. Joseph och Beth har varit gifta i många år. En vinterdag i Denver finner dem en medtagen bortsprungen hund vid sidan av motorvägen. Beth känner ett intensivt kall att ta hand om och hjälpa den stackars hunden.En dag när hennes distraherade självupptagna man, som vanligt har fullt upp med sig själv, försvinner hunden spårlöst mitt under ett pågående bröllop. Det påbörjas en desperat sökning på uppdrag av Beth, som utvecklat ett mycket speciellt band till hunden. Hon tar hjälp av gästerna på bröllopet och sökningen blir som ett äventyr, alla som deltar påverkas både på ett komiskt sätt och ibland djupt känslomässigt.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Darling Companion
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Darling Companion"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar