Titel:
A Man Apart
Kategori:
Action
Längd:
1:45
Utgivningsår:
2003
Publicerad:
2012-05-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera A Man Apart:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Man Apart

A Man Apart (2003)

Sean Vetter (Vin Diesel) och hans partner Demetrius (Larentz Tate) är DEA-agenter som utkämpar ett långt knarkkrig på gränsen mellan USA och Mexico. De är de bästa inom sitt område, mycket för att de själva vuxit upp i ett av Los Angeles sämre kvarter och tvingats lära sig gatans lag. Efter sju år lyckas de sätta knarkkungen Lucero bakom lås och bom, men en mystisk figur som kallar sig ?Diablo? tar snabbt chansen att ta över och han skyr inga medel. När några bryter sig in i Seans hus och mördar hans fru har Sean ingenting att förlora längre. Han fruktar inte för något i sin jakt på att ta fast mördaren och utöva sin personliga hämnd.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Man Apart
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Man Apart"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar