Titel:
No Reason
Kategori:
Action
Längd:
1:13
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera No Reason:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

No Reason

No Reason (2010)

Jennifers liv förvandlas till en levande mardröm. Hennes bebis har kidnappats av familjens barnvakt som lämnat kvar ett kuvert med en makaber dikt och intima fotografier på sig själv och Jennifers make. Efter en infernalisk chockvåg vaknar hon upp i en pöl av kroppsdelar och konfronteras av en maskerad man som lovar att leda henne till frälsning – såvida hon och hennes splittrade psyke överlever den våldsamma färdsträckan.nOlaf Ittenbachs senaste splatterfest uppenbarar sig likt den förlorade länken mellan Den gudomliga komedin och Hellraiser. Det är en tarmvridande studie i stympning och kroppsvätskor som med makalösa specialeffekter inte lämnar någon vän av videovåld besviken!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  No Reason
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "No Reason"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar