Titel:
Den goda fén
Originaltitel:
La Fée
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Den goda fén:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den goda fén

Den goda fén (2011)

La Fée

Dom är en ensamvarg som nattetid syns i receptionen på ett litet hamnhotell. Plötsligt anländer Fiona - en mystisk kvinna utan bagage och skor som påstår sig vara en fe. Hon besannar två av Doms önskningar men försvinner spårlöst inför den tredje och sista. Men vid detta lag är Fionas kärlek det enda han önskar sig.nnDen goda fen är en underbar kärlekshistoria där sagolika tablåer fylls med skruvad humor och samhällskritik. Den kreativa trion Abel-Gordon-Romy har skrivit manus, regisserat samt spelar huvudrollerna (!) i denna slapstickhyllning som andas såväl Tati som Kaurismäki. Årets absoluta hjärtvärmare!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den goda fén
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den goda fén"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar