Titel:
Montenegro eller Pärlor och Svin
Originaltitel:
Montenegro
Kategori:
Drama
Längd:
1:31
Utgivningsår:
1981
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Montenegro eller Pärlor och Svin:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Montenegro eller Pärlor och Svin

Montenegro eller Pärlor och Svin (1981)

Montenegro

Bo Jonsson, producenten bakom Lasse Åbergs alla Sällskapsresor, presenterar en av de största svenska exportsuccéerna någonsin. Såld till över 50 länder.Platsen är Zanzi Bar, en jugoslavisk svartklubb utan dess like i Stockholms utkant. Det hembrända flödar. Slagsmålen avlöser varandra. Flickor drivs till prostitution. Och i en klassisk scen - censurerad i USA - löper en radiostyrd stridsvagn utrustad med dildo amok. Här hamnar lyxhustrun Marilyn efter att tristessen fått henne att tutta eld på den äktenskapliga sängen. Och inget i hennes liv blir någonsin detsamma igen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Montenegro eller Pärlor och Svin
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Montenegro eller Pärlor och Svin"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar