Titel:
Isdraken
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:12
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Isdraken:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Isdraken

Isdraken (2012)

Isdraken är ett familjeäventyr där vi får följa Mik, 11, en storstadskille som är livrädd för hundar och kan höra valars sång. Uppryckt från livet i stan med pappa och storebror blir Mik tvingad att resa till sin bohemiska faster i en by i Norrland. Där lär han sig fiska, träffar nya kompisar och sin första kärlek. Dessutom startar Mik och hans kompisar en riktig kattfabrik där de tjänar pengar på att lämna tillbaka borttappade katter. Men tyvärr så går inte allting som de tänkt sig och Mik blir bortslussad från sin faster till en fosterfamilj. Den nya familjen är hundgalen och Mik, som är hundrädd, får det svårt i den nya familjen. Till slut måste Mik fly, han letar upp sina norrländska vänner och tillsamman flyr de på Isdraken.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Isdraken
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Isdraken"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar