Titel:
John Carter
Kategori:
Action
Längd:
2:06
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2012-07-11
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera John Carter:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

John Carter

John Carter (2012)

Häng med på ett storslaget action-äventyr som utspelas på den mystiska och exotiska planeten Barsoom (Mars)! Från Oscar-belönade filmskaparen Andrew Stanton (Bästa Animerade Film, Wall-E, 2008) kommer nu John Carter, som är baserad på Edgar Rice Burroughs klassiska Science fiction-roman. John Carter är den envise, krigströtte före detta militärkaptenen som oväntat hamnar på Mars. Där dras han motvilligt in i den pågående konflikten mellan planetens invånare och han inser att ansvaret för hela planetens överlevnad vilar i hans händer. John Carter ger sig in i kampen och återupptäcker den medmänsklighet han tidigare förlorat. Med otroliga specialeffekter och oförglömliga karaktärer är John Carter en spännande filmupplevelse du inte vill missa.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  John Carter
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "John Carter"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar