Titel:
Chihuahuan från Beverly Hills 3 - Viva la Fiesta! (Svenskt tal)
Originaltitel:
Beverly Hills Chihuahua 3: Viva la fiesta! (Swedish)
Kategori:
Komedi
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2012-09-19
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Chihuahuan från Beverly Hills 3 - Viva la Fiesta! (Svenskt tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Chihuahuan från Beverly Hills 3 - Viva la Fiesta! (Svenskt tal)

Chihuahuan från Beverly Hills 3 - Viva la Fiesta! (Svenskt tal) (2012)

Beverly Hills Chihuahua 3: Viva la fiesta! (Swedish)

Nu blir det kalas, för Papi är tillbaka! Följ med på fest tillsammans med världens busigaste chihuahuor i Chihuahuan från Beverly Hills 3 - Viva La Fiesta!Häng med när Papi och hans två- och fyrbenta vänner checkar in på ett tjusigt hotell i Beverly Hills, komplett med lyxigt hund-spa och allt. Men det blir trubbel i valp-paradiset när Rosa, den allra yngsta valpen i flocken, känner sig både ynkligare och mindre unik än någonsin. Nu måste Papi hjälpa Rosa att upptäcka - och glädjas åt - sin inre styrka, som visar sig vara så mycket större än hon någonsin anat. Hela familjen kommer ha roligt tillsammans med vovvarna i den här komedin, som är fylld med värme, humor och äventyr!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Chihuahuan från Beverly Hills 3 - Viva la Fiesta! (Svenskt tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar