Titel:
Modig (Svenskt Tal)
Originaltitel:
Brave (Swedish)
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2012-12-05
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Modig (Svenskt Tal):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Modig (Svenskt Tal)

Modig (Svenskt Tal) (2012)

Brave (Swedish)

Från Pixar Animation Studios, skaparna av Toy Story 3, kommer nu ett storslaget äventyr som utspelas i ett uråldrigt land fyllt av mystik och gamla traditioner. Merida är en skicklig bågskytt med häftigt temperament, och dotter till Kung Fergus och Drottning Elinor. För att hitta sin egen väg i livet bryter Merida en urgammal och helig sed, vilket leder till kaos och raseri i kungadömet. När hon ber en excentrisk gammal klok kvinna om hjälp, går hennes olycksaliga önskan tyvärr i uppfyllelse. De farofyllda följderna tvingar Merida att upptäcka meningen med äkta mod, och hon måste bryta en fruktansvärd förbannelse innan det är för sent.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Modig (Svenskt Tal)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Modig (Svenskt Tal)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar