Titel:
Casa de mi Padre
Kategori:
Komedi
Längd:
1:24
Utgivningsår:
2012
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Casa de mi Padre:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Casa de mi Padre

Casa de mi Padre (2012)

Casa de mi Padre är en skruvad komedi från männen bakom Saturday Night Live och Anchorman med den oefterhärmliga Will Ferrell (Talladega Nights, Anchorman) i huvudrollen. Förutom Ferrell ser vi mexikanska världsstjärnorna Gael Garcia Bernal, Diego Luna och stjärnskottet Genesis Rodriguez.Armando Alvarez är den lite tröge men snälle fårfarmaren som en dag upptäcker att gangsters och drogbaroner använder hans pappas mark för sina olagliga aktiviteter. När han dessutom upptäcker att hans mer världsvane bror Raul har gjort en deal med den värsta sortens avskum - den livsfarliga La Onza - måste Alvaro smida en plan för att rädda sin fars mark och upprätta sin egen heder.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Casa de mi Padre
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Casa de mi Padre"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar