Titel:
Not Another Not Another Movie
Kategori:
Komedi
Längd:
1:35
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.0 (5.0)Kommentera Not Another Not Another Movie:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Not Another Not Another Movie

Not Another Not Another Movie (2011)

Not Another Not Another Movie siktar in sig på trenden att göra Spoof-filmer som Meet the Spartans och Not Another Teen Movie och vänder på steken. En hejdlös drift med filmbranschens giriga jakt på pengar med kända ansikten som Burt Reynolds, Michael Madsen, Chevy Chase och Vinnie Jones i rollerna.Randy är en produktionsassistent i filmbranschens mecka - Hollywood. Han älskar sitt jobb men hatar spoof-filmer. Filmbolaget han jobbar på befinner sig på ruinens brant och helt plötsligt sitter Randy i regissörsstolen för en spoof-film som han "råkade" slänga ur sig en idé till. Nu gäller det att till varje pris göra filmen som kommer att rädda filmbolaget - även om det innebär att sabba både sitt rykte och köra hela filmindustrin i botten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Not Another Not Another Movie
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Not Another Not Another Movie"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar