Titel:
Life Happens
Kategori:
Komedi
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2011
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Life Happens:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Life Happens

Life Happens (2011)

Bästa vännerna Kim och Deena bor tillsammans och har bjudit över två killar på middag. När maten är uppäten och vinet slut visar det sig att det gemensamma kondomförrådet uppgår till en. Ett år senare bor även Kims nyfödda son i lägenheten. En helt ny tillvaro som ställs på sin spets när Kim slänger sig med en vit lögn och berättar för sin första dejt på över ett år att babyn inte är hennes utan Deenas. LIFE HAPPENS är en charmig romantisk komedi om att våga ta ansvar för sina handlingar med Kate Bosworth (Straw Dogs), Rachel Bilson (OC), Krysten Ritter (Breaking Bad) och Jason Biggs (American Pie).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Life Happens
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Life Happens"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar