Titel:
Johnny Cash - Live At Montreux 1994
Kategori:
Musik
Längd:
1:05
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Johnny Cash - Live At Montreux 1994:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Johnny Cash - Live At Montreux 1994

Johnny Cash - Live At Montreux 1994 (2005)

Johnny Cash var inget annat än en amerikansk ikon, en man som mot slutet av sin karriär fortfarande var vital och full av idéer och glöd. Denna konsert är inspelad på den anrika Montreux Festivalen 1994, den första och enda gången Cash spelade där. Han hade precis släppt det hyllade albumet "American Recordings" där han på sitt egensinniga sätt tolkade låtar av bland andra Nick Lowe och Danzig. Johnny Cash framför alla de klassiska hitsen, men även ett par spår från just "American Recordings" albumet. Vi får bland annat höra "Ring Of Fire", "Folsom Prison Blues" och såklart "I Walk The Line". En mäktig konsert från en av de allra största.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Johnny Cash - Live At Montreux 1994
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Johnny Cash - Live At Montreux 1994"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar