Titel:
Queen - Rock Montreal 1982
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:35
Utgivningsår:
1982
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Queen - Rock Montreal 1982:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Queen - Rock Montreal 1982

Queen - Rock Montreal 1982 (1982)

fast som en av de klarast lysande stjärnorna på rockhimmelen! nI denna konsert från 1981 får vi möta Queen på toppen av sin karriär! Någon tid innan hade de släppt albumet "Under Pressure" som blev en gigantisk succé, och de gav sig ut på en lång och spektakulär turné. Vi får möta dem i Montreal där de framför inte mindre än tjugofem låtar, bland annat superhitsen "We Will Rock You", "Bohemian Rhapsody", "Another One Bites The Dust", "We Are The Champions" och "Under Pressure"! Både bilden och ljudet på denna konsert har restaurerats digitalt och är nu kristallklart! Detta är en magnifik konsertupplevelse som inget Queen fan bör missa!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Queen - Rock Montreal 1982
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Queen - Rock Montreal 1982"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar