Titel:
Heaven And Hell - Neon Nights Live at Wacken 2009
Kategori:
Musik
Längd:
1:27
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Heaven And Hell - Neon Nights Live at Wacken 2009:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Heaven And Hell - Neon Nights Live at Wacken 2009

Heaven And Hell - Neon Nights Live at Wacken 2009 (2010)

Black Sabbath. DET mest inflytelserika och hyllade hårdrocksbandet någonsin!nnHeaven & Hell var namnet de tog på 2000-talet, med Dio på sång... 2005 beslöt sig Iommi, Butler, Appice och Dio att väcka liv i bandet och de hann med en samling, en ny platta och ett flertal världsturneér.Den här konserten är inspelad på Wacken festivalen i slutet av juli 2009, bara ett par månader innan Ronnie James Dio offentliggjorde att han hade magcancer. Dock märks inget av detta på hans framträdande. Som vanligt sjunger den lille mannen med den stora rösten magnifikt. Bandet framför både klassiker och nyare material, bland annat får vi höra "Mob Rules", "Childen of the Sea", "Neon Knights" och självklart också "Heaven & Hell". Detta kom att bli Dios sista spelning tillsammans med Heaven & Hell. Ronnie James Dio gick bort i sviterna av sin magcancer den 16.e maj 2010.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    29 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "Heaven And Hell - Neon Nights Live at Wacken 2009"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar